Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
život piše bajke

Nevjerojatan put Realova heroja: Prije dvije godine pratio je Kraljeve s tribina, a sad riješio polufinale Lige prvaka

Joselu je prije samo dvije godine pratio Real s tribina u finalu Lige prvaka odigranom u Parizu.

Joselu (Foto: Afp)

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid je s 2:1 pobijedio Bayern i s ukupnih 4:3 plasirao se u finale najprestižnijeg klupskog natjecanja.

Pogodak je za Bavarce dao Alphonso Davies (68), ali je pobjedu i finale Realu donio dvostruki strijelac Joselu (88, 90+1).

Tako ćemo 1. lipnja u borbi za naslov prvaka Europe na Wembleyju imati sudar Borussia Dortmund - Real Madrid.

Luka Modrić VIDEO Svijet smatra da je 38-godišnji Modrić ovim potezom preokrenuo polufinale Lige prvaka divider

Joselu je postao heroj Madrida nakon sinoćnje predstave, Ancelotti mu je pružio 10 minuta igre, a to mu je bilo dosta da s dva pogotka presudi Bayernovu sudbinu i još jednom dokaže kako je Real mačka s devet života.

Je li Bayern oštećen protiv Reala?

Ukupno glasova:

34-godišnjak je došao prošlo ljeto na mala vrata u Madrid, kao drugi, odnosno treći napadač, ali u vrlo ograničenoj minutaži pokazao je da se može računati na njega u teškim trenucima. Englezi bi ga nazvali journeyman, igrač koji gotovo svake godine ima novi klub, lutalica, tako je i bilo dok se nije ustalio u Alavesu.

Da život piše bajke, opet se potvrdilo točnim. Joselu je prije samo dvije godine pohodio finale Lige prvaka u Parizu u Realovu dresu, a 1. lipnja imat će priliku sam podići popularnog ''klempu''.

Thomas Tuchel Bayernov trener u potpunom šoku: "Ovo je očito kršenje pravila!" divider

Uslijedio je transfer u Espanyol, u Barceloni je bio glavni igrač kluba, u 34 utakmice postigao je 16 pogodaka i dodao dvije asistencije, ali uz sav njegov napor, klub je ispao u Segundu. Stari lisac Ancelotti namirisao je povoljnu priliku i doveo ga u Madrid na posudbu uz opciju otkupa za sitniš.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider