Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nitko kao on

Nevjerojatan podatak o Krstanovićevom učinku protiv Hajduka: Odnio im je more bodova

Ivan Krstanović je donio Slaven Belupu bod pogotkom iz jedanaesterca protiv Hajduka.

U novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu jedan od voditelja, Igor Ćurković, dotaknuo se Ivana Krstanovića i njegovog čak 19. pogotka Hajduku.

U povijesti HNL-a niti jedan igrač nije postigao toliko golova Splićanima, što je Ćurković prokomentirao u polušaljivom tonu.

"Već smo ustvrdili još prije dvije godine da ako je netko stariji od mene, teško da u HNL-u može izdržati svih 90 minuta. Krstanović je jedan od rijetkih preostalih koji jest stariji, čak je i Tomislav Božić mlađi godinu dana. Tako da, Krle kao netko tko je stariji od mene - ja sigurno osjećam njegovu bol u leđima. Čak me iznenadilo da je tako rano ušao, ali očito je Zekić vidio da ništa nije napravio u prvih 45 minuta s formacijom od 49 stopera u prvih 11, onda je Slaven izgledao hrabro i dominantno", rekao je Ćurković i iznio jedan zanimljiv i pomalo nevjerojatan podatak o bodovima:

"Krstanović je sad zabio Hajduku 19. put i ukupno mu je u povijesti HNL-a odnio 21 bod. Od tih golova, manje-više svi su bili bitni i donosili su neke golove, samo četiri nisu. Njegov omjer u karijeri protiv Hajduka je 11 pobjeda, 12 remija i 12 poraza, što me malo iznenadilo s obzirom na njegove statističke brojke u svim tim utakmicama."

Cijela 17. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider