Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Real trlja ruke

Nevjerica u PSG-u: Mbappe ne želi igrati s Messijem, zatražio da ga prodaju!

Euforiju koju je u gradu svjetlosti prouzročio dolazak Lionela Messija zakočio je zahtjev francuskog reprezentativca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što je Lionel Messi stigao u Pariz i potpisao ugovor s PSG-om, klub je potresao šokantni zahtjev jedne od najvećih zvijezda.

Kako javlja Thibaud Vezirian, novinar koji je pomno prati zbivanja u PSG-u, Kylian Mbappe zatražio je od čelnika kluba da ga odmah prodaju.

Razlog? Ne želi igrati s Messijem! Mbappe je vjerojatno jedini nogometaš na svijetu koji ne bi htio biti suigrač slavnog Argentinca, a o tome zašto je to tako trenutno se vodi rasprava u francuskim medijima.

U pitanju je - ego

Nekako najizvjesnijim se čini da je u pitanju ego, jer Mbappe je relativno često zbog svog karaktera znao imati problema i u klubu i u reprezentaciji Francuske.

U posljednje vrijeme, naročito od osvajanja naslova svjetskog prvaka s Tricolorima, uspio se isprofilirati kao prva zvijezda Parižana i igrač koji je za njih važniji i od Neymara, ali s dolaskom Messija to više neće biti jer jasno je da će argentinski trener PSG-a Mauricio Pochettino sve u igri podrediti svom sunarodnjaku.

gol expired Ludnica u Parizu: PSG u sedam minuta prodao 150 tisuća Messijevih dresova, zaradit će abnormalno puno divider

Real trlja ruke

Mbappe je još ranije, prije nekoliko tjedana, iskomunicirao svoj stav kako ne želi produžiti svoj ugovor s Parižanima koji mu traje do 30. lipnja 2022. te da će iduće godine (osim ako ga u međuvremenu ne prodaju), otići iz kluba kao slobodan igrač, bez ikakve odštete.

Pole position u utrci za njegovim dovođenjem ima Real Madrid čiji je predsjednik Florentino Perez odavno označio 22-godišnjeg Francuza kao glavnu metu i igrača koji bi trebao sletjeti na Santiago Bernabeu onda kada bude dovršena rekonstrukcija i stadion Kraljevskog kluba bude spreman za otvaranje.

Al-Khelaifi smiruje situaciju

U kontekstu mogućih budućih destinacija za Mbappea spominjao se i Liverpool pa će biti zanimljivo pratiti što će se događati po tom pitanju.

Ono što zasad znamo je da je predsjednik PSG-a Nassel Al-Khelaifi jasno dao do znanja Mbappeu da ga ne misli prodavati sad kad je Messi došao.

"Pričao je da želi kompetitivniju momčad. Može li uopće biti kompetitivnija od ove? Sad kad je došao Messi nema izgovora da ne ostane u klubu", poručio je prvi čovjek PSG-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider