Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavak efere korporacija

Novi vratar Dinama oštro odgovorio na Bjeličine optužbe: "To je u najmanju ruku nekorektno"

Ivan Nevistić odgovorio je Nenadu Bjelici na optužbe da je u dresu Rijeke protiv Osijeka zadržavao igru u korist Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novopečeni vratar Dinama Ivan Nevistić, koji je u siječnju potpisao ugovor s Modrima, ali je do kraja prošle sezone ostao braniti za Rijeku, odgovorio je Nenadu Bjelici na optužbe da je na vratima Rijeke u susretu s Osijekom zadržavao igru 10-15 minuta u korist trećeg kluba, Dinama.

Bjelici se u razgovoru za podcast Sportskih novosti referirao na aferu koja je nastala nakon što se sukobio s dužnosnicima Rijeke i poručio im da igraju za „korporaciju“.

"Vidjeli ste što se događalo tijekom veljače u sudačkoj organizaciji. To je bila jasna kooperacija Dinama i Rijeke. To je bilo njihovo pravo, ne mješam se u to, ali tu je dotaknut Osijek. Oni su se, govoreći o lošim odlukama protiv njihovih klubova, dotaknuli Osijeka. Ništa mi nismo imali u tome. A kasnije, kupovina i posudbe igrača... Mislim da je svima jasno na što sam mislio. Ono što me najviše potaknulo da to izgovorim je ta utakmica u Rijeci u kojoj i njima i nama trebaju bodovi. Vratar Dinama na posudbi u Rijeci zadnjih 10-15 minuta zadržava igru. Dakle, igra za nekog trećeg. To je bilo jako ružno i zbog toga sam reagirao", izjavio je Bjelica. 

Nevistić mu je uzvratio putem društvenih mreža:

"Kratak osvrt na paušalne, neutemeljene i nepotrebne izjave gospodina Bjelice u javnom prostoru. Četiri utakmice GNK Dinamo vs HNK Rijeka u sezoni 2020./21., dva puta izabran za igrača utakmice od strane Sportskih novosti. Uvlačenje mene kao pojedinca koji časno i profesionalno odrađuje svoj posao u teorije zavjere smatram potpuno nepotrebnim. Opravdanje neostvarenih ambicija preko mog imena je u najmanju ruku nekorektno. Gospodinu Bjelici želim svu sreću u nastavku karijere", objavio je Nevistić na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider