Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VAR intervencija

Neviđeni cirkus na Olimpijskim igrama: Cijeli svijet mislio je da se utakmica završila, a oni nakon dva sata nastavili s igrom

Olimpijske igre nisu ni započele, a nogometni turnir donio je jedan od najbizarnijih scenarija viđenih u nogometu

Argentina - Maroko (Foto: Afp)

Invazija navijača, prekid od čak dva sata, poništeni pogodak, te pobjeda Maroka od 2-1 protiv Argentine, rezultat su kaotičnog otvaranja olimpijskog nogometnog turnira u Parizu.

Argentinac Cristian Medina zabio je u 16. minuti nadoknade utakmice gol za 2-2, ali je pogodak poništen dva sata nakon što je utakmica okončana kada su se momčadi ponovo vratile na teren kako bi završile utakmicu uz prazan stadion.

Po povratku igrača na teren, pred praznim tribinama, sudac je poništio izjednačujući pogodak, a utakmica je nakratko nastavljena i završila pobjedom (2-1) Maroka.

Navijačka invazija nakon šokantne nadoknade

Neposredno prije samog kraja utakmice dvadesetak marokanskih navijača upalo je na teren stadiona Geoffroy-Guichard u Saint-Etienneu, a dio navijača je zasuo travnjak bocama i čašama zbog čega je švedski sudac prekinuo susret.

Činilo se kako je svirao kraj i mediji su objavili vijest kako su "Gauči" izvukli bod u šokantnoj završnici. Međutim, otkriveno je kako je švedski sudac Glenn Nyberg prekinuo utakmicu.

Nakon dva sata se nastavio susret

Uslijedila je gotovo dvosatno vijećanje hoće li se susret nastaviti ili će biti prekinut. Na koncu su se momčadi iza 19.00 sati pojavile na terenu kako bi mogle odigrati posljednje minute.

Izjednačujući pogodak Argentine je ipak poništen zbog zaleđa, a Maroko je u dodane tri minute obranio prednost.

Večeras je na rasporedu još šest utakmica, uključujući i ogled domaćina Francuske i SAD. U 21.00 igra se i susret između Izraela i Malija, koji će biti prvi sigurnosni test za Igre.

Na olimpijskom turniru sudjeluju nogometaši do 23 godine, ali svaka momčad može imati i tri starija igrača.

Borna Sosa Hrvatski reprezentativac povezuje se s idealnim transferom za njegovu karijeru, ali i Dalića divider

Charlotte Dujardin VIDEO Najuspješnija britanska olimpijka neće na Igre zbog ove snimke divider

Vida i Modrić Luka Modrić oprostio se od svog donedavnog zamjenika: "Svaki oproštaj je težak, ali ovaj tvoj posebno!" divider

Argentina - Maroko Prva utakmica, prvi skandal: Ako ste mislili da je Hrvatska oštećena protiv Italije, ovo će vaš šokirati divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL