Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruše se rekordi

Neviđena kriza Rijeke: Jedan negativan rekord srušen, a izjednačen drugi star više od 60 godina

Rijeka se nalazi u teškoj rezultatskoj krizi kojoj se ne nazire kraj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo je nevjerojatno što se događa u Rijeci. Novi domaći poraz od Hajduka, već peti u posljednjih nekoliko godina, produbio je već ionako šokantnu situaciju u kojoj se našao klub Damira Miškovića.

Rijeka je i dalje posljednja momčad SuperSport HNL-a s tek šest osvojenih bodova, koliko ima i Gorica.

Nakon što je novu sezonu Rijeka otvorila pobjedom u Šibeniku, nanizala je deset prvenstvenih utakmica bez pobjede. Uspjeli su Riječani osvojiti tek tri mršava boda u tri remija.

Padaju klupski rekordi Rijeke

Nizom od 10 prvenstvenih utakmica Rijeka je izjednačila vlastiti negativan rekord star više od 60 godina. Posljednji su put u ovakvom nizu bili tamo u sezoni 1961./1962.

Osim toga, Rijeka je podebljala još jedan negativan rekord od 12 službenih utakmica bez pobjede, a u nizu su i od četiri utakmice bez postignutog gola.

U Dnevniku Nove TV o svemu se oglasio predsjednik kluba Damir Mišković, koji kaže da nije nezadovoljan.

''Nezadovoljan je gruba riječ, ali mislili smo da će biti bolje, nismo zadovoljni općenito kako smo ušli. Zbog ovih ili onih razloga smo tu gdje jesmo i tu ćemo biti.''

Damir Mišković oglasio se u Dnevniku Nove TV o krizi

Doveo je nedavno talijanskog trenera Cosmija, ali pomaka zasad nema.

''On je iskusan trener kojemu će definitivno trebati vremena jer ništa ne ide preko noći. Trebat će mu vremena, dajmo mu ga i mislim da će posložiti momčad te nas vratiti gdje nam je mjesto.''

U čemu je onda problem?

''Problem je u glavama, u povredama, ali to nije isprika. Oni su profesionalci, nažalost od onih od kojih smo očekivali najviše, koje smo doveli da rade razliku, prepoznat će se sami, pa ih ne moramo imenovati, ti koji su trebali povući i pomoći mladima još nisu došli u Rijeku'', poručio je Mišković.

Sljedećeg vikenda je derbi začelja. Rijeka putuje na noge Gorici i vidjet ćemo hoće li tamo padati novi negativni rekordi kluba s Rujevice.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider