Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznati gost "gledao" susret

Navijač ukrao predstavu na povijesnoj utakmici: Osim rekorda, susret je obilježio i ovaj detalj

Iako gledatelja nije bilo, Klopp je bio prisutan na utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret osmoligaša Marine A.F.C.-a i Tottenhama u FA kupu bio je jedna od glavnih priča u nogometnoj Engleskoj ovog vikenda. Spursi su pobijedili 5:0, ali rezultat je bio najmanje bitan.

Bio je to novi rekord najstarijeg svjetskog nogometnog natjecanja - nikad dosad nisu se susreli klubovi koje dijeli tolika razlika na engleskoj ligaškoj ljestvici.

Bila je to lijepa priča koja je imala i humanitarni karakter. Marine je netom prije utakmice ostao bez sponzora, pa su im uskočili Jamie Carragher, legenda Liverpoola koja živi u blizini, ali i navijači Tottenhama.

Oni su kupili čak 30.000 virtualnih ulaznica kako bi pomogli svojim amaterskim protivnicima. Iskazao se i Tottenham - kako je zamjena dresova bila zabranjena zbog koronavirusa, Marineovim herojima uručili su cijeli set dresova spremnih za utakmicu.

gol expired Klub ostvario povijesni uspjeh, a domar se "plasirao" u finale: Herojski podvig, pa suze zbog lijepe geste divider

U cijeloj priči nedostajali su samo navijači da na malom, simpatičnom stadionu uveličali ovaj festival nogometne romantike. Međutim, neki su se ipak pojavili i preko žice gledali susret.

Među njima je predstavu ukrao muškarac koji se pojavio s kartonskim Jürgenom Kloppom u prirodnoj veličini. Sa svojim "prijateljem" gledao je utakmicu, a na prvi pogled doista izgleda kako je Klopp osobno pratio susret.

Ne treba čuditi da se baš Klopp pojavio jer se Crosby, gradić u kojem je smješten Marine, nalazi u okolici Liverpoola. Liverpool i Everton, dva najveća kluba Merseysidea, također su pomogli Marineu. To objašnjava i Liverpoolovu kapu na gospodinu koji je Kloppa poveo na utakmicu.

gol expired Vrsaljko i suigrači u "krntiji" došli na klupski trening: Ne mogu mu ništa ni snijeg, ni tuča, ni sunce divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider