Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe riječi na rastanku

Nesuđeni trener Hajduka emotivno se oprostio od navijača Leedsa

Trener Rene Marić odlazi s funkcije prvog pomoćnika u Leedsu.

Rene Marić (Foto: Afp)

Budući da je serija loših rezultata dovela u pitanje ostanak u engleskoj Premier ligi, čelnici Leedsa odlučili su se za promjenu na klupi. Prekinuli su suradnju s Jesseom Marschom, a s njim odlazi i austrijski Hrvat, Rene Marić.

30-godišnji stručnjak je obnašao ulogu prvog pomoćnika u stožeru američkog trenera. Oni su već ranije surađivali, na klupi RB Salzburga, a ljetos su im se putevi ponovno spojili. Na žalost po Marića, njegov izlet u Premier ligu nije dugo trajao.

Ipak iz engleskog nogometa nosi samo lijepe uspomene:

"Dragi navijači, nažalost moje vrijeme u ovom velikom klubu je došlo kraju. Iskustvo s Elland Roada je bilo jedinstveno i ne mogu dovoljno naglasiti koliko sam se privilegirano osjećao.

Miroslav Ćiro Blažević Nogometni svijet oprašta se od Ćire, procurio podatak koji malo tko zna divider

Žao mi je što nisam mogao više pridonijeti i što nije bilo moguće usaditi neke od ideja koje je klub zamislio za sjajnu skupinu talentiranih igrača koji će sigurno biti uspješni u budućnosti. Nadam se da će rezultati doći već ovaj tjedan2, zaključio je Marić.

U nekoliko navrata Marić se spominjao kao novi trener Hajduka, ali od toga na kraju ništa nije bilo. U trenerskoj karijeri radio je kao pomoćnik u RB Salzburgu, Borussiiji Monchengladbach i Borussiji Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider