Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet je ostao na klupi

"Nešto se događa s Modrićem": Peđa Mijatović otkrio da Beckham zove - ide li Luka kod Messija?

Luka Modrić s klupe je odgledao trijumf Real Madrida u Gironi.

Luka Modrić (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Dvostruki program u La Ligi koji su imali ovaj tjedan nogometaši Real Madrida odradili su maksimalno, osvojivši svih šest bodova u utakmicama protiv Las Palmasa i Girone, preuzevši vrh prvenstvene ljestvice.

Oba ta trijumfa Kraljevskog kluba Luka Modrić je odgledao s klupe. Trener Carlo Ancelotti nije mu podario niti minute što je potaknulo dodatne rasprave o Modrićevom statusu u klubu.

Madridski sportski dnevnik Marca je, pišući o ovoj situaciji, zaključio: "Nešto se događa s Modrićem."

Kad to piše Marca, koja ima dobar uvid u stanje u svlačionici Reala, onda je lako ustanoviti da situacija nije bajna za kapetana Vatrenih.

Sve skupa je na novu razinu podigao Predrag Mijatović, legendarni Crnogorac koji je svojedobno žario i palio u dresu s Reala, a danas je u prijateljskim odnosima s Modrićem.

"Luka je odlučio ostati u Realu, premda je imao ponudu iz Saudijske Arabije", rekao je Mijatović i otkrio što bi, u slučaju da se odluči na odlazak, mogla biti puno izvjesnija destinacija za desetku Reala i hrvatske reprezentacije.

"Više klubova iz Sjedinjenih Američkih Država se javilo i želi ga dovesti u svoje redove, ali jedan je posebno uporan. To je Inter Miami s čijim se suvlasnikom Davidom Beckhamom Modrić nedavno susreo u Hrvatskoj. Lionel Messi je posebno zainteresiran za to da Luka dođe", kazao je Mijatović.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider