Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više ih ne žele treneri

Otpisane brojne zvijezde, ali i Vatreni: Godinu dana nakon srebra moraju tražiti novi klub

Pojedini se klubovi žele riješiti dijela svojih igrača, ali im zasad baš i ne ide.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim onih nogometaša koji su jako traženi i oko kojih vladaju prave transfer-sapunice postoje i oni drugi. Oni su pak igrači kojih se klubovi žele riješiti, bilo da se radi o neuklapanju u vizije trenera ili se samo žele riješiti njihovih velikih ugovora.

Primjera je zbilja mnogo, od Španjolske do Italije, a među njima je i poveći broj hrvatskih nogometaša. Samo godinu dana nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nekim našim igračima itekako su pale dionice.

Gareth Bale najpoznatiji je primjer igrača kojeg klub jednostavno više ne želi. Kao ni njegovu plaću od čak 15 milijuna eura neto. Zidane ga se javno odrekao jučer u SAD-u i priznao kako Real radi na njegovu odlasku. Pojavila se priča o zamjeni za Neymara s PSG-om (i 90 milijuna eura), pa se spominjao otvoreni poziv Bayerna i povratak na Otok, no madridski mediji pišu kako je moguća destinacija – Kina.

U Atleticu više nema mjesta za Nikolu Kalinića. Pored Morate, Coste i Felixa jednostavno se ne može ugurati u neki ozbiljniji plan Simeonea.

Ždrijeb Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb Lige prvaka: Dinamo imao sreće, izbjegao PAOK i Crvenu zvezdu! divider

Talijanski mediji pišu kako je Antonio Conte prekrižio tri velike zvijezde u Interu. Icardija i Nainngolana, a od neki dan i Ivana Perišića. On je Vatrenog vidio na mjestu ofenzivnog beka, ali jasno je da Ivan to ne može odigrati kako bi Conte htio jer jednostavno nije branič. Jedino može biti napadač u njegovu sustavu, tvrdi Conte, a to znači da ga jednostavno ne vidi u Interu.

Sada opet počinju kombinacije s Perišićem nakon što su se malo smirili mediji u seljakanju Omišanina, ponajprije u Premierligu.

Ivan Strinić prekobrojan je u Milanu, a ni Marku Pjaci ne kotiraju baš najbolje dionice u Juventusu, gdje se Sarri želi riješiti Khedire i vjerojatno Matuidija. Lazio pokušava vratiti Milana Badelja Fiorentini ili nekome drugome, rastanak je neminovan, pišu Talijani. U Romi je novi trener Fonseca prekrižio Nzonzija, Olsena i Gonalonsa.

U Bayernu Niko Kovač ne računa na Renatsa Sachesa, vjerojatno i Jeromea Boatenga, za kojeg se nadaju u Münchenu da bi mogli izvući neki dobar novac.

Josef Martinez puca penal (Foto: Screenshot) Pa što ovaj izvodi? Vrlo čudno izvođenje penala rezultiralo hit-promašajem divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider