Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Možemo biti zadovoljni"

Nenad Bjelica nakon Dinama za Dnevnik Nove TV: "Puno radimo, ali samo dva kluba su glavni kandidati za titulu"

Trener Osijeka možete biti zadovoljan nakon osvojenog boda na Maksimiru protiv Dinama.

U subotnjem derbiju 16. kola HT Prve lige Dinamo i Osijek odigrali su 1:1 na Maksimiru, a nakon susreta trenera Osijeka Nenad Bjelica bio je, očekivano, zadovoljan.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV komentirao je utakmicu, ali i žestoku borbu za vrh ljestvice.

"Dinamo je imao jako izgledne prilike prije naših šansi, mora se to priznati, tek kad smo se prebacili u 5-4-1 smo se stabilizirali. Nakon toga više nismo toliko toga dopustili Dinamu, imali smo dvije dobre kontre, dobre šanse, ali u tim smo trenucima primili gol iz prekida. Dobar početak, malo lošiji kraj, ali sve u svemu možemo biti zadovoljni",

Krajem kolovoza Osijek je izgubio na domaćem terenu od Dinama, tada je Bjelica kazao da je to bila potpuno zaslužena pobjeda zagrebačke momčadi, a od tada je krenuo uzlaz osječke momčadi.

gol expired VIDEO Spektakularna utakmica u HNL-u: Marin Jakoliš u 97. minuti donio pobjedu Šibeniku! divider

Upisali su tako osam utakmica u prvenstvu bez poraza, od čega pet pobjeda i tri remija. Također, slavili su u dva derbija, a ako se prisjetimo da su imali problema s ozljedama, koronavirusom, ali i lošom formom pojedinih igrača, napravili su sjajan posao.

"Puno radimo. U odnosu na Dinamo imamo više vremena za rad, pripremamo momčad. Nemamo te duple napore koje ima Dinamo. Osijek se digao, ali bez obzira na to, mi još imamo prostora za napredak. Dinamo je danas pokazao da je najbolja momčad u Hrvatskoj, najveći kandidat za titulu, ali mi smo tu da puno radimo i jednog dana možda dođemo na njihov nivo"

gol expired VIDEO Petković spasio Dinamo: Osijek je dugo vodio na Maksimiru, Modri izbjegli poraz divider

Iako Bjelica ističe da je Dinamo najbolja momčad u Hrvatskoj, velika je gužva na vrhu ljestvice. Čak četiri momčadi se bore za vrh, a Bjelica tvrdi kako su dvije momčadi ipak najveći kandidati za titulu.

"Vjerujem da hoće, Rijeka isto pokazuje da je vrlo konkurentna. Pokazuje kvalitetn nogomet, vrlo su efikasni, lijepo ih je gledati. Možda su oni i Dinamo najveći kandidati za titulu. Mi i Hajduk smo tu, pokušavamo se približiti koliko je god to moguće. Na nama je da puno radimo pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti", zaključio je Bjelica.

Pogodak Fiolića za vodstvo Osječana na Maksimiru

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider