Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"rezultat nije dobar, ali..."

Kiks Dinama uoči nikad težih kvalifikacija za Ligu prvaka: Bjelica rekao o čemu sanja

Dinamo je odradio pretposljednju pripremnu utakmicu uoči početka nove klupske sezone u koju kreće u utorak, susretom protiv izraelskog Hapoel Beer Sheve.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetsko prvenstvo tek je završeno, no predaha nema. Klupska nogometna sezona je pred vratima. Nogometaši Osijeka još su prošlog tjedna odigrali prvu europsku utakmicu u kvalifikacijama za Europsku ligu, a idućeg tjedna svoj europski put otvara i hrvatski prvak - Dinamo.

S trenerom Nenadom Bjelicom u Maksimiru je razgovarao novinar Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević, nakon što je Dinamo u prijateljskom susretu sa Sesvetama odigrao tek 0:0.

"Na pripremama smo igrali puno bolje nego danas protiv Sesveta. Već smo u petom tjednu priprema i dosta se rada akumuliralo. Pokušat ćemo osvježit ekipu da u utorak budu na pravom nivou. Rezultat nije dobar, ali ovakav rezultat ponekad može izazvati i dobru reakciju od momčadi".

* Ždrijeb Lige prvaka nije bio naklonjen, Hapoel Beer Sheva je dobra momčad, trostruki uzastopni prvak Izraela, koji je u Europi pobjeđivao Olympiakos, Inter iz Milana, Ludogorec. Kakve su vam šanse?

"Šanse su vrlo izjednačene. To je jedna ozbiljna ekipa. Vrlo iskusna. Pogledali smo ih u obje europske utakmice. Jako su dobra momčad, s jako puno iskusnih igrača koji znaju što žele na terenu. Mi jesmo u stvaranju, ali imamo svoje šanse.".

* U trećem i četvrtom pretkolu nećete biti nositelji, što znači da ćete dobiti još renomiranije suparnike. Biste li bili nezadovoljni ako Dinamo ne uspije izboriti skupinu Lige prvaka?

"Naš je san doći do skupine Lige prvaka. Sve ćemo napraviti da to ostvarimo. Idemo korak po korak. Prvo trebamo proći Hapoel. Vjerujem u moje dečke, vjerujem u ovu momčad. Vjerujem da ćemo ono na čemu smo radili na pripremama pokazati već u prvoj utakmici".

Samo je jedna liga važna. Zato gledaj sve utakmice Lige prvaka, od sada samo na Vip i B.net TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider