Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je iznenadio

Bjelica preuzeo odgovornost za odlazak Bočkaja u Dinamo, evo što su mu navijači poručili

Trener Osijeka oglasio se na svom Facebook profilu povodm odlaska Petra Bočkaja u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je u hrvatskom medijskom prostoru osvanula senzacionalna informacija kako je Petar Bočkaj potpisao za Dinamo.

Budući da je Osijek prodao svog najboljeg igrača klubu s kojim se bori za naslov s istim brojem bodova, to je izazvalo bijes kod navijača slavonskog prvoligaša. Na tu temu danas se oglasio i trener Nenad Bjelica koji je preuzeo potpunu odgovornost za ovaj transfer.

Njegovo obraćanje na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja...

gol expired Hrvatski prvoligaši čestitali Božić navijačima, Osječani sve nasmijali: Na snimci je i Bočkaj divider

Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će Vam biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača.

Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima!

Samo Osijek!", poručio je Bjelica.

Ispod objave na Facebooku redom su svi komentari navijača bili pozitivni, pružili su mu podršku, ali i još jednom napomenuli kako im se nikako nije svidio Bočkajev potez.

Mnogi mu zamjeraju što se na Badnjak slikao u Dinamovom dresu, kao i snimka koju je objavio zagrebački klub na svojim društvenim mrežama kako bi najavio dolazak novog pojačanja na Maksimir.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider