Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šahovska partija

Nenad Bjelica: "Pogon bi bio u top četiri u HNL-u, ali bili smo bolji za ovaj gol"

Osijek je s 1:0 u Gradskom vrtu izborio plasman u 3. kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši hrvatskog doprvaka Osijeka pobijedili su Pogon Szczecin 1:0 u uzvratu 2. pretkola Konferencijske lige. Gol vrijedan plasmana u sljedeći krug zabio je Laszlo Kleinheisler.

"Očekivali smo tvrdu utakmicu, dugo bez izglednih šansi, rekao bih da smo u ove dvije utakmice bili bolji za ovaj gol. Bili smo taktički puno bolji nego u prvoj utakmici i u Splitu," rekao je u uvodu šef Osijeka Nenad Bjelica.

"Znali smo da ćemo doći do šansi, htjeli smo biti bolji u obrani, koju nismo odigrali dobro u zadnje dvije utakmice. Danas smo ju odigrali blizu savršenstva jer nismo Poljacima dali pravu priliku. Možda smo mogli zabiti još koji gol, ali i ovako je dobro."

Osijek - Pogon Šahovska partija u Gradskom vrtu: Osijek za gol Kleinheislera bolji od Pogona divider

"Pogon je u HNL-u u top četiri momčadi. Da imaju još jednog gol igrača u napadu, bili bi opasna momčad. Dobro igraju, teško ih je držati pod kontrolom, ali mi smo ih u dvije utakmice zadržali bez gola."

"Zamjene su bile odlične, Hiroš i Fiolić su nam donijeli na mirnoći, a Nejašmić na agresivnosti. Igrači su prvi put igrali pred ovoliko navijača ove sezone i trebat će nam malo da se naviknemo."

"O CSKA-u još ne razmišljam, sad nas čeka Belupo. Pokazali su protiv Dinama koliko su opasni," podvukao je šef struke osječkog prvoligaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider