Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao u Ligi prvaka

Nenad Bjelica želi dovesti napadača: Njemački novinar otkrio o kome se radi

Hrvatski trener Nenad Bjelica traži pojačanja za bundesligašku momčad.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Nenad Bjelica ima težak zadatak, mora očuvati prvoligaški status Union Berlina, a da bi u tome uspio trebat će mu pojačanja.

Trenutno su 16. momčad prvenstvene tablice s deset osvojenih bodova, koliko ima i pretposljednji Koln protiv kojeg će večeras zaključiti prvi dio, ne baš bajne, sezone.

Mindaugas Nikoličius Nikoličius se pohvalio na Instagramu, a navijači mu poručili: "Sada sve o tebi ovisi" divider

Eventualnom pobjedom pobjegli bi iz opasne zone u kojoj se nalaze čak četiri momčadi. Mainz, Koln, Union i Darmstadt, svi imaju po deset bodova, no za hrvatskog stručnjaka dobra je vijest što ima dvije utakmice za nadoknaditi uključujući večerašnji ogled.

Uspjeli li izvući svih šest bodova, situacija bi kudikamo bila bolja, no sasvim je jasno da njegova momčad treba pojačanja, i to u napadu. Procurilo je i prvo ime, radi se o Toniju Martinezu koji nosi dres Porta.

26-godišnji Španjolac ima ugovor s portugalskim divom sve do ljeta 2027. godine, no kako je izgubio mjesto u prvom sastavu, tako da je posudba s opcijom otkupa na kraju sezone sasvim izgledna, tvrdi njemački novinar Christopher Michel.

Domagoj Duvnjak Duvnjak otvorio dušu pred kamerama: "Uništili su mi snove. Kad legnem u krevet, vrati mi se film" divider

Ove je sezone upisao 12 nastupa i dva pogotka za Porto, u Ligi prvaka je dobio tek jednu minutu protiv Barcelone, dok je u tamošnjem prvenstvu sjajno krenuo s dva pogotka u prva dva kola.

Ipak, s vremenom je dobivao sve manju minutažu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL