Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Niti trenirati..."

Nema kraja odgodama utakmica u HNL-u: Ne može se igrati ni u Osijeku

Vremenske (ne)prilike potpuno su izneredile raspored utakmica u nastavku sezone Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek i Inter Zaprešić neće se sastati ove subote u Gradskom vrtu u sklopu 24. kolu HNL-a.

Razlog su vremenske nepogode koje nisu mimoišle niti Slavoniju...

"Nova količina snježnih padalina i prije svega zamrznuti teren kojega je praktički nemoguće pripremiti za igru, ne dopuštaju ogled osječkog i zaprešićkog prvoligaša jer za nogomet naprosto nema uvjeta, kao ni za gledatelje na tribinama. Tijekom noći sa četvrtka na petak pao je novi snijeg, a u jutarnjim satima stvorila se prava ledena kora na svim površinama, pa tako i na travnjaku našeg stadiona. Bijelo-plavi nisu u mogućnosti ni trenirati u takvim okolnostima, a kamoli igrati natjecateljske dvoboje. Stoga je povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni donio jedinu moguću i logičnu odluku, odgodivši spomenuti susret", stoji u priopćenju osječkog prvoligaša.

Predloženi novi termin je srijeda, 14. ožujka, s početkom u 15:30.

Iako je riječ o radnom danu, utakmica se ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede, u Ligi prvaka, sastaju Bešiktaš i Bayern od 18:00. Imajući to u vidu, nacionalni savezi su dužni utakmice pod svojim okriljem organizirati na način da budu završene najkasnije do 17:30.

Podsjećamo, snijeg i niske temperature izazvale su pravi kao proteklog vikenda te je odigrana samo jedna utakmica u 23. kolu (Hajduk - Slaven Belupo 0:1).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider