Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obitelj vukovarskog heroja

VIDEO Jean-Michelov nećak pratio utakmicu Vukovara: "To je moj grad. Francuska? Podržavam Vatrene"

Vukovar 91 ima velikog navijača iz Francuske, nećaka vukovarskog heroja Jean Michel Nicoliera.

Leo Nicolier (Foto: TikTok/HNK Vukovar 91/Screenshot)

Nogometaši Vukovara 91 slavili su kod Dubrave Tim Kabel rezultatom 1:2 u susretu 19. kola SuperSport Prve NL, a na tribinama stadiona u Sigetu imali su podršku velikog navijača iz Francuske.

Radi se o Leu Nicolieru, nećaku vukovarskog heroja Jean-Michela Nicoliera koji dobro zna što se događa u vukovarskom klubu:

"Vukovarom se dobro upravlja. Mislim da ćemo u budućnosti igrati prvu ligu. Teško mi je pratiti Vukovar jer živim u Francuskoj, ali pratim sve rezultate i gledam snimke utakmice. Ako sam u Hrvatskoj, trudim se otići pogledati utakmicu".

Bruno Marić Demantirali Brunu Marića? ''Ne postoje snimke koje nisu prikazane u TV prijenosu ili VAR sobi'' divider

Leo tvrdi da se u Vukovaru osjećao kao kod kuće:

"Vukovar je moj grad", ponosno ističe.

Neizbježno je pitanje bilo za koga navija u susretu Hrvatske i Francuske:

"To je lagano pitanje", odgovorio je Leo uz široki osmijeh.

"Pratim hrvatsku nogometnu reprezentaciju, podržavam ju jer osjećam da me više predstavlja", odgovorio je Nicolier u razgovoru za službeni TikTok kanal vukovarskog kluba.

Vukovar 91 se trenutno nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, u 19 odigranih kola osvojili su 38 bodova, a za vodećim Zrinskim zaostaju devet bodova.

@hnk.vukovar.1991 [MERCI, LEO 🇭🇷 ] Našu pobjedu u Zagrebu pažljivo je pratio i naš veliki prijatelj Leo Nicolier, nećak legendarnog hrvatskog ratnog heroja Jean Michela. S Leom smo kratko porazgovarali pa nam je između ostalog otkrio i svog omiljenog igrača Vukovara. 🎙️ Poslušajte u videu što nam je još Leo rekao. Leo, hvala ti i vidimo se opet 🇭🇷 #gradheroj v#ukovar #hnkvukovar1991 #hnkvukovar #hnk #nogomet #footballplayer #footballclub #croatia ##prvaliga #hnl #footballseason #footballimpressions #footballtiktok ♬ الصوت الأصلي - 𝑶𝑴𝑨𝑹. 𝐉𝐈𝐏𝐑𝐄𝐄𝐋 👑

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider