Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJNE VIJESTI

Ne zaboravite ni na ovu važnu ljestvicu gdje Dinamo jako dobro stoji

Dinamo je bodom protiv Monaca napravio korak naprijed.

Dinamo u Ligi prvaka (Foto: gol.hr/afp)

Malo je nedostajalo Dinamu da uzme sva tri boda protiv Monaca u Ligi prvaka i novi veliki skalp klubu iz 5 najjačih europskih liga.

Čudesne akcije i golovi mladića i hrvatskih reprezentativaca, Sučića i Baturine, na kraju su poništile dvije individualne greške u obrani, ali i ovaj je bod Dinamu donio dosta. Pokazao je igračima da mogu biti konkurentni u Ligi prvaka, ali i ne samo to.

Dinamo je pobjegao s dna ljestvice ligaškog dijela Lige prvaka u kojem se bori za plasman iznad 24. mjesta jer to znači i play-off za osminu finala koji se igra u veljači. Trenutačno je nakon dva kola na 30. poziciji.

Svaki bod u Ligi prvaka je važan

No ima još jedna jako važna ljestvica na kojoj su Plavi napredovali, a to je ona klubova koji se bore za direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Dinamo računa kako će i ove sezone postati prvakom Hrvatske. Bez obzira na vrlo dobre ulaske u sezonu Rijeke i Hajduka, zna se tko je apsolutni favorit u hrvatskom prvenstvu.

Hrvatski prvak trlja ruke jer su u ovom kolu Lige prvaka poraženi Šahtar, Salzburg, Crvena zvezda, Young Boys… Sve redom rivali u borbi za direktan plasman u nogometnu elitu sljedeće sezone.

Ispred Dinama trenutačno je na toj ljestvici samo Rangers FC. Klub iz Glasgowa ne smije ove sezone postati prvakom Škotske, inače sve ovo vjerojatno Plavima pada u vodu. Naravno, Dinamo mora i dalje biti bolji od tih spomenutih klubova u Europi.

Je li Dinamo zaslužio pobjedu protiv Monaca?

Ukupno glasova:

  Nenad Bjelica Bjelica nakon Monaca povukao gospodski potez: Poslao je posebnu poruku Jakiroviću divider

Igrači Dinama u razgovoru sa sucem Bjelica grmi na suce, francuski braniči kobni za Dinamo: Čarobna transformacija Modrih! divider

Arijan Ademi L'Equipe žestoko o Ademiju, dali mu najgoru ocjenu i poručili: ''Trebao je biti isključen u prvom dijelu'' divider

Nenad Bjelica Bjelica objasnio zašto je zaradio isključenje: "Shvatio je da znam njemački..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP