Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
danas poznati djedica

Navijaču Dinama ostvarila se životna želja nakon snimke koja je obišla Hrvatsku

Dinamo je Osmana pozvao na trening gdje je upoznao Brunu Petkovića te mu se ostvarila velika želja, a dobio je i dres i člansku iskaznicu Dinama.

Bruno Petković i Osman Lendo (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Jako lijepa atmosfera bila je na posljednjem treningu Dinama prije odlaska u Prag. Bad Blue Boysi došli su dati podršku i napravili su sjajnu atmosferu na terenima Hitrec-Kacijana.

Trening je popratio i jedan stariji navijač, koji je u blizini stadiona šetao psa. Kamere su ga uhvatila gdje uz vidljivu veliku emociju kroz ogradu promatra sve što se događalo.

"Volim ih kao sinove. Da nema Dinama, umro bih. Žena je u Malinskoj, imamo apartmane, ali to me ništa ne interesira. Samo Dinamo. Volim sinove i Dinamo. Volim i ženu, poštivam. Ona mene da ovdje vidi, pitala bi me što mi to treba. Ja na svom stanu stavim veliku zastavu Dinama, a ona me pita što mi to treba.

Ljubav je ljubav, gledajte ovo", rekao je gospodin u videu objavljenom na Dinamovim društvenim mrežama, dodavši kako se nada ostanku Petkovića još jednu sezonu'', rekao je djedica koji se zove Osman Lendo.

Snimka je postala viralni hit, ne među samo navijačima Dinama, već u cijeloj Hrvatskoj.

Dinamo je Osmana pozvao na trening gdje je upoznao Brunu Petkovića te mu se ostvarila velika želja, a dobio je i dres, člansku iskaznicu Dinama i godišnju ulaznicu za ložu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider