Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Orša, ostani!

Pogledajte transparent koji su BBB-i ostavili ispred kuće Mislava Oršića: Navijači Burnleyja se pitaju što piše

Miljenik Dinamovih navijača na pragu je odlaska iz kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov najbolji igrač Mislav Oršić je pred odlaskom iz Zagreba, premierligaš Burnley nudi sedam milijuna funti i bonuse, sam igrač je pristao otići, a čini se kako mu Modri neće raditi probleme zbog svega što je dao za klub.

Kako Oršić već ima 29 godina, ovo je najbolji trenutak za prodaju. Oršić je u Modrom dresu odigrao 168 utakmica te ih oplemenio sa 67 golova i 31 asistencijom, postao je klupska ikona i miljenik navijača, kojima će teško pasti njegov odlazak.

gol expired Modri kuhaju novi veliki ulazni transfer: Dinamo pred sjajnom prodajom Oršića, naciljao zamjenu kod velikog rivala divider

Oršić je rođen u Zagrebu, u hrvatskoj metropoli je i odrastao te ga mnogi navijači hrvatskog prvaka idoliziraju. Nikad mu neće zaboraviti legendarni hat-trick Tottenhamu, koji je Dinamo odveo u četvrtfinale Europa lige.

Akciju "Orša ostani" već su započeli transparentom koji su mu ostavili pred kućom.

"Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama. Orša ostani!", napisali su mu.

 

Fotografija je osvanula i na jednom portalu Burnleyjevih navijača, a jedan od njih zapitao se što piše. Ostali navijači su mu odgovorili uz pomoć Google Prevoditelja, a sad se iščekuje odgovor Mislava Orišća na ponudu iz Premier lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider