Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova TV u Londonu

Navijači West Hama nahvalili Vlašića i Hrvatsku: "Uživam gledati vaš nogomet"

Hrvatski prvak Dinamo u četvrtak igra odlučujuću utakmicu u Europa ligi protiv West Hama.

Nogometaše Dinama u četvrtak, samo četiri dana poslije poraza od Hajduka, očekuje susret 6. kola Europa lige protiv West Hama. U Londonu je već reporter Nove TV Vlado Boban.

„Ovdje itekako simpatiziraju Dinamo i hrvatski nogomet. Znaju da dolazi Dinamo u četvrtak unatoč tome što imaju pakleni raspored u Premiershipu. Igraju sjajno, pobijedili su LIverpool i Chelsea, djeluju sjajno na terenu i Modrima neće biti lako. Mogli bi igrati u rezervnom sastavu, ali Čekićari na klupi imaju igrače koji mogu zapapriti Dinamu,“ rekao je u uvodu Vlado Boban.

Olimpijski stadion u Londonu nalazi se na „granici sa Škotskom“, šale se taksisti jer kvart Stradford udaljen je od centra grada sat vremena. Stadion je potpuno drugačiji od starog Upton Parka.

"Sve više nalikuje na pravi nogometni stadion. Na početku je bio namijenjen za atletiku, ali polako su ga pretvorili u pravi nogometni stadion. Zato i West Ham igra bolje jer se priviknuo na njega“, pričaju navijači koji imaju povjerenja u hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića, iako nije startao najbolje.

"Nije najbolje krenuo, ali mislim da će biti dobar. Sporije se prilagođava, nije se priviknuo odmah, ali idu bolji dani“, kaže jedan navijač, a drugi hvali Hrvate.

"Hrvatska ima sjajnu tradiciju. Vrlo dobre europske klubove, dobru reprezentaciju, uživam gledajući Hrvate.“

Svi Dinamovi navijači koji dolaze u London moraju napraviti PCR test u Hrvatskoj pa odraditi papirologiju u zračnoj luci. Potom slijedi još jedan PCR test u Londonu, ali kad to odradite, praktički ste slobodni jer su mjere u Engleskoj prilično opuštene…

Ostatak priloga iz Dnevnika TV pogledajte u prilogu Nove TV:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider