Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokirali ih

Bavarska policija zaustavila autobus s igračima Viktorije Plzen i - poželjela im sreću protiv Bayerna!?

Vikoria Plzen i Bayern Munchen igraju u 3. kolu Lige prvaka.

Viktoria Plzen (Foto: Afp)

Češki prvak Viktoria Plzen izvučen je u skupini smrti Lige prvaka s Barcelonom, Bayernom i Interom. U uvodna dva kola poraženi su od Barce i Intera, a u utorak ih čeka Bayern Munchen.

Sve osim uvjerljive pobjede Bavaraca bit će apsolutno svjetsko čudo pa će za simpatičnog autsajdera navijati svi neutralni navijači. Među njima je izgleda i dio bavarske policije, koji je zaustavio autobus češkog kluba na autocesti u Njemačkoj.

Navijači TSV 1860 Munchena

Pomoćni trener Plzena Pavel Horvath objavio je detalje susreta s policijom.

"Vjerojatno su se uplašili i žele nas zaustaviti na putu", našalio se, pa dodao: "Pitam se što žele od nas. Valjda autogram".

Pavel Horvath Pavel Horvath (Foto: Screenshot)

Najprije su im rekli kako je riječ o rutinskoj kontroli, međutim zatim otkrili pravi razlog. Policajci koji su ih zaustavili su zagriženi navijači TSV 1860 Munchena, Bayernovog lokalnog rivala, kluba s bogatom poviješću i jednim od osnivača Bundeslige koji se trenutačno natječe u trećoj njemačkoj ligi.

Poželjeli su im puno sreće protiv mrskog im Bayerna i zamolili da ih pobijede za njih i ostale navijače koji ne vole bavarskog giganta. Blaže rečeno je kako su svi iz delegacije češkog prvaka bili šokirani kad su naletjeli na podršku protiv Bayerna usred Bavarske.

Utakmica u Munchenu igra se u 18:45, a okršaj Intera i Barcelone u istoj skupini pratite na gol.hr-u. od 21 sat.

Skupina C Lige prvaka:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider