Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
izdominirao je

Englezi u transu zbog Ivana Perišića: "Noćna mora, najbolji je na svijetu!"

Ivan Perišić odmah se nametnuo u Engleskoj, nije mu trebao rok za prilagodbu.

Galerija Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić

Ivan Perišić ovog je ljeta stigao u Tottenham iz Intera i potpisao do ljeta 2024.

Navijači engleskog kluba na početku nisu bili zadovoljni tim transferom, opravdavali su se da je Perišić već u godinama te da im ne može pomoći. No, treba im oprostiti jer nisu bili toliko dobro upućeni kao navijači Intera i Hrvatske.

Perišić i s 33 godine izgleda nezaustavljivo. Fizički je nevjerojatno dominantan, a po lijevoj strani rijetko ga tko može spriječiti da napravi ono što je zamislio.

Ono što je još bolje, hrvatski nogometaš odličan je i u obrani, a nakon samo nekoliko nastupa Englezi su shvatili kakvog su igrača dobili.

Perišić je u dresu Spursa upisao pet utakmica, a ima i dvije asistencije.

Tottenham je jučer remizirao protiv West Hama (1:1). Navijači su očekivali pobjedu protiv gradskog rivala, no nisu bili previše tužni jer su konačno shvatili da imaju vrhunsko pojačanje.

Joško Gvardiol Bild: Došlo je do velikog preokreta u transferu Gvardiola, sve je propalo divider

Reakcije s društvenih mreža govore same za sebe. Neki traže oprost od Perišića jer su ga podcijenili, a drugi idu toliko daleko da Perišića nazivaju najboljim na svijetu.

''Ooo Conte, znaš li koliko to vrijedi, Ivan Perišić je najbolji na svijetu'', stihovi su pjesme koju navijači pjevaju Perišiću.

''Znao sam da će Interu nedostajati Perišić u napadu, ali sam podcijenio koliko će Hrvat nedostajati u obrani'', piše Siavoush Fallahi, novinar Eurosporta.

''Ivan Perišić je tako elegantan igrač. Dodir, donošenje odluka, pozicioniranje. Pogledajte zašto ga je Conte želio'', napisao je Tom Barclay, novinar The Suna.

''Perišić se zapravo šali, odmah je postao jedan od najboljih bekova u ligi. Način na koji se suočava s obrambenim igračem i prebacivanje lopte na obje noge noćna je mora za protivnike, a njegov nastup je bio uzvišen'', pišu navijači.

,

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider