Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi trolovi

Navijači dočekali i sprdali problematičnu zvijezdu Barcelone: Njegova reakcija sve govori

Iako se u posljednje vrijeme uozbiljio, starog imidža teško se riješiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoć su treneri često imali problema s noćnim životom svojih igrača. Barcelona i danas pamti kako je legendarni Brazilac Romario bio kralj šesnaesterca, ali i kralj plesnog podija koji je redovito zatvarao noćne klubove u tom gradu.

Došla su nova vremena i novi poroci, pa je tako danas Ousmane Dembele najpoznatiji po manjku discipline u Barci, ali zbog igranja videoigara.

Mladi i skupi Francuz - za kojeg je Barca Borussiji Dortmund iskrcala 130 milijuna eura - često je noću igrao igrice do kasnih sati, pa ujutro kasnio na treninge i slabije radio zbog neispavanosti.

Čini se da se Dembele malo uozbiljio i uhvatio posla, pa je tako šokirao sve dolaskom na trening na slobodan dan, ali starog imidža teško se riješiti – francuski nogometaš postao je sinonim za gamere u svijetu sporta. Pokazuje to i video susreta s Barcinim navijačima koji kruži internetom.

gol expired Teške optužbe na Messijev račun: "On je monarh, sve kontrolira. To je vladavina terora" divider

Navijači su ga dočekali na semaforu nakon treninga. Dembele je spustio prozor, a uslijedilo je klasično trolanje.

''Ousmane! Živjela Francuska! Odličan si… u FIFA-i!'', doviknuli su mu.

Dembele nije ništa odgovorio, ali njegov izraz lica sugerira da mu taj susret nije baš najbolje sjeo. Pokazao je palac gore i odjurio u svom skupocjenom automobilu…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider