Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tome se nisu nadali

Otkriven glasački listić: Navijači Reala iznenađeni i razočarani Zidaneovim odabirom za najvećeg talenta

Navijači Reala nisu dobro primili odluku Zinedinea Zidanea da izabere Jadona Sancha ispred Viniciusa prilikom glasanja za Trofej Kopa za najboljeg mladog igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane je prilikom dodjele nagrada za Zlatnu loptu izabrao Jadona Sancha za najboljeg mladog igrača ispred Vinicusa i Joaoa Felixa, a to nije dobro sjelo navijačima Reala.

Drugo izdanje Trofeja Kopa, koje se dodjeljuje najistaknutijem igraču mlađem od 21 godine na kraju je uručeno Juventusovu stoperu Matthijsu de Ligtu, koji je pobijedio ispred Jadona Sancha iz Borussije Dortmund i Joaoa Felixa iz Atletico Madrida.

gol expired U sjeni Zlatne lopte dodijeljene su još dvije prestižne nagrade: Evo tko su laureati divider

Međutim, De Ligt nije bio među trojicom odabranih Zinedinea Zidanea, koji se opredijelio za Sancha ispred svog igrača Viniciusa. Zidaneova odluka da odabere mladog engleskog nogometaša iznenadila je mnoge u Madridu jer je glasanje stiglo u trenutku dok se Vinicius borio da zadobije povjerenje francuskog trenera.

Vinicius nije startao za Real od poraza protiv Mallorce 19. listopada i od tada je u posljednjih osam utakmica odigrao samo tri. U međuvremenu, njegov je sunarodnjak Rodrygo u tom periodu startao u pet utakmica te upisao i hat-trick protiv Galatasaraya.

gol expired Bivši igrač Barce otkrio zapanjujuće stvari iz svlačionice: ''Možda zvuči šokantno, ali događalo se'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider