Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavili finale Lige prvaka

VIDEO Na semaforu čekali zeleno, a onda se pojavio Modrićev suigrač: Nastao je urnebes

David Alaba oduševio navijače Real Madrida jedinstvenom proslavom nakon pobjede u Ligi prvaka.

David Alaba slavi s navijačima Reala (Foto: Twiter/Screenshot)

Real Madrid je pobijedio Manchester City 3:1 nakon produžetaka nadoknadivši tako poraz od 4:3 iz prvog polufinalnog susreta Lige prvaka koji se igrao u Engleskoj.

Dramatičnom pobjedom osigurali su finale Lige prvaka protiv Liverpoola koje će se igrati 28. svibnja u Parizu, a nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje na tribinama, u svlačionci, ali i na gradskim ulicama.

Tako je defanzivac madridskog sastava David Alaba ponovno oduševio navijače Real Madrida. Na internetu se tako pojavila snimka kako austrijski reprezentativac otvara vrata kombija na jednom semaforu i tada kreće pravi urnebes.

Također, nakon velikog preokreta u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na Santiago Bernabeu, Alaba je iznenadio navijače "kraljevskog kluba" još jednom jedinstvenom proslavom.

Hat-trick Karima Benzeme proslavio je uz plastičnu stolicu. Pokupio je stolicu te ju podigao visoko u zrak. Španjolski mediji tvrde kako je Alabina gesta simbolizirala njihov kraljevski tron u Europi.

Real ima rekordnih 13 naslova i nadimak mu je "Kraljevski klub“, PSG mu je u prošloj utakmici uzeo taj tron nakratko, a Alabina proslava simbolizira povratak kraljeva na tron.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider