Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oduzeo rekord cavaniju

Navijači PSG-a ponizili Neymara: Gromoglasno izviždali Brazilca!

Visoka pobjeda PSG-a od 8:0 ostala je malo u sjeni onoga što se dogodilo u samoj završnici utakmice.

Neymar izvodi jedanaesterac (Screenshot)

Park prinčeva okrenuo je, barem nakratko, palac dolje brazilskom genijalcu Neymaru. Veliki dio PSG-ovih navijača gromoglasno je zviždao svojoj brazilskoj zvijedi u trenutku kada je postavljao loptu na bijelu točku da izvede jedanaesterac u pobjedi od 8:0 protiv Dijona.

Razlog zbog čega su navijači zviždali svojem igraču leži u činjenici da je uskratio Edinsonu Cavaniju da pred svojim navijačima sruši rekord Zlatana Ibrahimovića po broju postignutih pogodaka u pariškom dresu. Cavani je u pobjedi od 8:0 zabio jedan pogodak, 156. u dresu PSG-a, a novi bi značio rušenje velikog Zlatana.

Neymar je Cavaniju uskratio priliku da proslavi rušenje rekorda pred svojim navijačima, a ovako će novu priliku imati pred Lyonovim, jer je to iduća utakmica PSG-a u domaćem prvenstvu.

Podsjetimo, izvođenje jedanaesteraca već je tradiocionalno postalo posebno zanimljivo u redovima PSG-a, jer je prvi prouzrokovao otvorenu svađu između Neymara i Cavanija. Svaki se udarac s bijele točke prati s posebnom pozornošću...

Recimo da je Neymar zabio pogodak, da su ga navijači glasno pozdravili, a na njemu mu je čestitao i čovjek kojem je uskratio rušenje rekorda – Cavani!

U slučaju da mu Urugvajac ili trener Emery nisu rekli "ti izvedi jedanaesterac", Neymar je pokazao veliku sebičnost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider