Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači aktivirali vulkan vezuv

Urlik koji ledi krv u žilama: Pogledajte što je Real preživio

Navijači Napolija učinili su svoj klub ponosnim u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve znane epitete za navijača bez ikakvih problema možete pripisati svakom pravom navijaču talijanskog Napolija. To koliko su oni predani klubu i što sve rade za njega, zaista graniči s ludosti.

U utorak je Napoli ugostio Real Madrid u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, te je lovio zaostatak iz prve utakmice od 1:3. Napoli je poveo, no u konačnici izgubio identičnim rezultatom kao i u Madridu. No tema ove priče nije utakmica već navijači.

Stadion Napolija San Paolo otvorio je svoja vrata u 16 sati, a nakon manje od sat vremena, na tribinama je već bilo 10 tisuća navijača! Oni su puna četiri sata prije prvog sučeva zvižduka došli pokazati svoju podršku, ljubav, vjeru u prolaz.

Dva sata prije utakmice na stadionu je bilo preko 30 tisuća navijača koji su testirali svoje glasnice. U tijeku je bila proba himne Lige prvaka, a na samom kraju pjesme, koji glasi „The Champions“, cijeli se stadion zatresao od jačine urlika koji su proizveli domaći navijači.

Bila je to samo uvertira za čin koji je zaledio krv u žilama i vjerojatno prodrmao vulkan Vezuv koji se nalazi nedaleko od stadiona San Paolo. Igrači su bili na travnjaku poredani kao po špagi, himna Lige prvaka stigla je do svog kraja, a onda je uslijedio urlik preko 60 tisuća navijača - THE CHAMIPONS (prvaci)!

Osim toga koreografija koju su priredili domaći navijači bila je čudesna. Za svaku pohvalu. Nije ni čudo da su igrači Napolija letjeli travnjakom u prvih 45 minuta i da su bili vrlo blizu da nadoknade zaostatak iz Madrida. No kapetan Sergio Ramos pobrinuo se da tome ipak ne bude tako.

Šteta da je ovakav klub, s ovakvim navijačima i ovako atraktivnim nogometom, morao ispasti već u osmini finala. Definitivno će nam nedostajati Napoli i njegovi navijači u nastavku natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider