Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okrenuli mu palac dolje

Navijači Milana oštrom porukom slomili Donnarummu, Bonucci ga tješio u svlačionici

Uoči utakmice Milana i Verone na San Siru, domaći navijači izvjesili su transparent s porukom protiv mladog vratara Gianluigija Donnarumme, koji se nakon toga slomio.

Ginaluigi Donnarumma i Leonardo Bonucci (Screenshot Twitter)

18-godišnji vratar Milana Gianluigi Donnarumma imao je tešku večer. Jedan od najtalentiranijih mladih igrača na svijetu našao se na udaru Milanovih navijača. Donnarumma se u zadnje vrijeme povezuje s nizom europskih velikana, iako je na ljeto pristao na novi ugovor.

Međutim, Milan ima problema s rezultatima i trenutno je na 16 bodova zaostatka za vodećom momčadi Serie A. Već je došlo i do promjene na klupi, Montellu je zamijenio Gennaro Gattuso.

Sve to dovelo je i do novih špekulacija oko Donnarumme. Sam vratar još se nije izjasnio oko toga, ali zato jesu najoštriji navijači Milana. Oni su uoči utakmice s Veronom dočekali Donnarummu s porukom:

''Psihološko nasilje dajući ti šest milijuna eura po sezoni i potpisujući tvog parazitskog brata? Vrijeme je za odlazak... naše strpljenje s vama je gotovo!''

Poruka se pokazala previše za emocionalnog Donnarummu koji se slomio, a kojeg je Leonardo Bonucci morao tješiti u svlačionici malo prije sučeva zvižduka za početak utakmice. Srećom po Milan, to se nije pokazalo kobnim za rezultat, dok je Donnarumma odigrao svih 90 minuta između vratnica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider