Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KRIV JE LIVERPOOL

Navijači Manchester Uniteda traže da se njihovu udarnu iglu otjera iz kluba

Kao da poraz od 7:0 nije dovoljan, navijači Manchester Uniteda dobili su još i veliku pljusku od Wouta Weghorsta.

Marcus Rashford i Wout Weghorst (Foto: Afp)

Mitski stadion Anfield jedan od svojih najprepoznatljivijih simbola ima tik pred ulazak u tunel za pristup terenu. Radi se o grbu s natpisom This is Anfield, a igrači Redsa često za sreću pri izlazu na teren taj grb dotaknu.

No nije baš običaj da tako nešto naprave protivnički nogometaši, posebno oni najvećeg rivala Manchester Uniteda.

Weghorst si nije mogao pomoći

Stoga nas ne čudi paljba kakvu je od navijača Crvenih vragova dočekao njihov napadač Wout Weghorst nakon što je napravio taj potez tijekom izlaska na njihov nedjeljni ogled.

Naravno, nije mu pomogla ni činjenica da je njegova momčad doživjela najteži poraz u povijesti, rezultatom 7:0.

Očekivano, navijači su od kluba počeli tražiti instantan raskid ugovora s Weghorstom, koji je ove zime pristupio na posudbu iz Burnleya i odmah zauzeo mjesto prvog napadača u sustavu Erika ten Haga. 

Odmalena sanja igrati za Liverpool

Upravo zbog te posudbe ugovor s Nizozemcem ne bi trebalo biti teško raskinuti, no posljednjih se tjedana počelo pričati o tome kako bi United mogao pokušati od Burnleyja otkupiti njegov ugovor. Za takvo što od navijača sad sigurno neće dobiti blagoslov.

Što se tiče Weghorsta, on je u nekim svojim ranijim intervjuima, koji su sad ponovno izašli na vidjelo, otkrio da odmalena simpatizira Liverpool te da je sanjao kako će jednog dana zaigrati za njih.

On je ipak završio u Unitedu i čini se da si nije mogao pomoći, posebno jer mu je to bilo prvo gostovanje na Anfieldu. Naime, u Burnley je prošle sezone došao kad je gostovanje kod Liverpoola već ranije bilo odrađeno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider