Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barcina želja na udaru

Rekao "da" Barci i razljutio navijače: Razbijen auto brazilskog asa

Navijači engleskog velikana nisu dobro prihvatili vijest od odlasku njihove prve zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije novost da je Liverpoolov Brazilac Phillipe Coutinho na meti Barcelone, ali činilo se da će ostati na Anfieldu nakon što je produžio ugovor do 2022. godine. Međutim, katalonski Sport u utorak je lansirao priču da je Brazilac rekao ''da'' Barceloni koja je za njega spremna izdvojiti čak 90 milijuna eura.

Vijest se brzo proširila po engleskim medijima i izazvala bijes među navijačima Redsa. Nakon objave vijesti na parkiralištu u blizini Anfielda kamenovan je Coutinhov automobil, a vjeruje se da je motiv za vandalski čin bila upravo vijest o njegovom odlasku u Barcelonu.

Na njegovom 60.000 eura vrijednom Porscheu razbijena su stakla, a Coutinho, koji je bio na klupskoj dodjeli nagrada, nije izlazio na parkiralište. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Anfield na sljedećoj utakmici dočekati prvu zvijezdu kluba.

24-godišnji Coutinho je s 31 golom najefikasniji Brazilac u povijesti Premierlige, a od njega se očekivalo da bude kamen temeljac oko kojeg će Liverpool graditi momčad koja će napokon osvojiti naslov engleskog prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider