Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast

Navijači Liverpoola pripremaju lijepu gestu za Cristiana Ronalda nakon tragične smrti sina

Večeras se igra utakmica 30. kola Premier lige između Liverpoola i Manchester Uniteda.

Večeras od 21 sat igra se derbi 30. kola engleske Premier lige između Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu, a navijači domaće momčadi pripremaju sjajnu gestu za Cristiana Ronalda nakon smrti sina.

Portugalski nogometaš i njegova zaručnica čekali su blizance, sina i kćer, ali tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio. Tužnu vijest podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu, a u komentarima su se javili brojni sportaši i klubovi i izrazili mu podršku u teškim trenucima.

Tako se na društvenim mrežama proširila vijest da će navijači Liverpoola u 7. minuti susreta protiv Manchester Uniteda ustati i zapljeskati Ronaldu kako bi mu pružili podršku u teškim trenucima, piše engleski Daily Star.

"Mislim da bi naši navijači sutra mogli dati podršku Cristianu Ronaldu i njegovoj partnerici nakon što su izgubili sina. Minuta pljeska u 7. minuti susreta. Pokažite ostalim navijačima što je suosjećanje. Rivalstva ne znače ništa u ovakvim trenucima", napisao je jedan navijač.

Manchester United je potvrdio kako Cristiano Ronaldo neće biti u konkurenciji za večerašnji dvoboj na Anfieldu:

"Obitelj je važnija od svega. Možemo potvrditi da Ronaldo neće igrati na utakmici protiv Liverpoola na Anfieldu u utorak navečer i naglašavamo zahtjev obitelji za poštivanje privatnosti. Cristiano, svi mislimo na tebe i šaljemo snagu tvojoj obitelji", stoji u priopćenju Uniteda.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider