Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav spektakl će to biti

Navijači Hajduka spremaju invaziju veću nego na Dortmund: UEFA pustila još ulaznica u prodaju!

Final Four juniorske Lige prvaka počinje za tjedan dana.

Navijači Hajduka (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Još je tjedan dana ostalo do utakmice Hajduk - Milan u polufinalu juniorske Lige prvaka, a navijači Hajduka u pripremama su za taj novi, veliki spektakl.

Nakon što ih je u četvrtfinalnoj utakmici u Dortmundu bilo više od 5000, sada bi ih u Ženevi moglo biti još i više.

Naime, UEFA je upravo u prodaju pustila nova dva sektora na istočnoj tribini koja je namijenjena Hajdukovim pristašama, i to nakon što su oni nevjerojatno reagirali na vijest o početku prodaje ulaznica.

UEFA je prvotno pustila u prodaju 5000 ulaznica, sektore O, P i Q, ali kada su uvidjeli kojom brzinom navijači Hajduka ih kupuju, ljudi iz krovne europske nogometne organizacije odlučili su u prodaju staviti i sektore N i R.

10.000 hajdukovaca u Ženevi!?

Budući da je do utakmice još punih tjedan dana, nesumnjivo je da će još rasti brojka hajdukovaca koji će biti na toj velikoj utakmici za njihov klub, ali i za cjelokupni hrvatski nogomet, jer nikad se dosad nije dogodilo da juniorski prvaci Hrvatske doguraju ovako daleko u Ligi prvaka i dođu u priliku osvojiti ovo prestižno natjecanje.

Podsjećamo, Final Four juniorske Lige prvaka prvotno se trebao igrati na malom stadionu u sjedištu UEFA-e u Nyonu, ali s obzirom na to da je kapacitet tog zdanja tek 4000, brojni navijači Hajduka odmah poslije eliminacije Borussije Dortmund počeli su "bombardirati" UEFA-u sa zamolbama da se barem utakmica protiv Milana prebaci na neki veći stadion.

Na kraju je UEFA donijela razumnu odluku da će se sve tri utakmice Final Foura (oba polufinala i finale) odigrati na stadionu švicarskog prvoligaša Servettea u Ženevi na koji stane 30.000 gledatelja.

Ako je suditi prema interesu koji vlada među navijačima Hajduka za ovu utakmicu, nije nemoguće niti da ih u Ženevi bude više od 10.000 što bi uistinu bilo spektakularno.

Final Four juniorske Lige prvaka:

POLUFINALE (21. travnja)

13:00 Sporting Lisabon - AZ Alkmaar
18:00 Hajduk - Milan

FINALE (24. travnja)
18:00 ? - ?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider