Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uplate iz cijelog svijeta

Navijači Hajduka skupili nevjerojatna 4 milijuna kuna u mjesec i pol!

Petak je zadnji dan prvog projekta donacija Udruge Naš Hajduk, naziva ''Ili jesmo ili nismo''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Hajduka svojim donacijama otplaćuju stečene dionice od poduzeća Tommy, a donatori iznosa povezanog s godinom osnutka Kluba (1911kn) dobivaju posebnu zahvalu u obliku svoga imena i prezimena na dresu.

Zaključno sa jučerašnjim danom, ''Naš Hajduk'' je donacijama prikupio preko 4 milijuuna kuna! Time je ova akcija postala jedna od najuspješnijih crowdfunding kampanju u povijesti Hrvatske i tu u trajanju od tek 45 dana. Posljednjih dana akcije, uplate su se intenzivirale, tako da su zabilježeni i redovi u Odjelu za članstvo na Poljudu.

''Veliko hvala našim donatorima, ali i svim navijačima koji su širili ovu ideju zadnjih 45 dana. S posebnim ponosom se može istaknuti da su donacije stigle s gotovo svih kontinenata. Unatoč tome što sportski rezultati prve ekipe najčešće generiraju zadovoljstvo ili nezadovoljstvo navijača, uplate su se nastavile i nakon loših rezultata. Time su navijači još jednom pokazali da proces otkupa dionica shvaćaju kao nešto dugoročno važno i nevezano za kratkoročne sportske uspjehe ili neuspjehe'', rekao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta stjecanja dionica.

Akcija traje do večeras, zaključno sa 23:59, te svatko može donirati bilo koji iznos u ovoj jedinstvenoj kampanji. Uključite se možete bilo kojim iznosom, a donatori 1911 kn još uvijek dobivaju ime i prezime na dresu kao zahvalnicu!

Donirati možete putem www.nashajduk.hr, uplatnicom, u Odjelu za članstvo na Poljudu (09-20h), kućicama na Rivi (9-21h).


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider