Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U koordinaciji s DPH Sisak

Grade se kuće za ljude koji su u potresu ostali bez domova: Navijači Hajduka za "osmijeh i miran san"

Pomoć potresom pogođenim područjima u kontinuitetu stiže od navijača Hajduka.

Navijači Hajduka okupljeni u humanitarni klub navijača Bilo srce započeli su s izgradnjom privremenih domova za sve one koji su svoje izgubili u velikom potresu i naknadnim podrhtavanjima tla na području Gline, Petrinje i Siska.

Samo ovog četvrtka donirano je više od 140 tisuća kuna.

"Taj novac će se utrošiti za nabavu sanitarija, PVC stolarije i potrebnog materijala za fasade, a u planu je i nabava klima", rekao je tajnik Bilog srca Darko Čop.

U dogovoru s volonterima na terenu i koordinaciji s Društvom prijatelja Hajduka Sisak navijači Hajduka će nastaviti sudjelovati u opremanju kućica i osiguravanju što boljih životnih uvjeta za ljude na Banovini.

"Kako bi donijeli osmijeh i miran san za što više obitelji pozivamo vas da sudjelujete i dalje u akciji Bilo srce kuca za sve vas uplatama na podračun Bilog srca ili sudjelovanjem u aukcijama dresova", poručuju navijači Hajduka.

Brojni vrijedni dresovi na aukciji

Aukcije dresova pokrenute su ovog siječnja i zasad su pun pogodak, jer mnogi ljubitelji nogometa se u njima natječu za dragocjene dresove brojnih poznatih nogometnih imena, a sav novac koji se prikupi na računu Bilog srca odlazi na područja pogođena potresom.

Sve skupa s ciljem izgradnje što većeg broja kućica i uljepšavanja života ljudima koji su u proteklih nekoliko tjedana jako puno propatili.

AUKCIJA #14 Dres Ive Grbića, Atlético Madrid I drugi dres u večerašnjoj ponudi dres je bivšeg igrača Hajduka a koji je...

Posted by HKNH Bilo srce on Wednesday, 27 January 2021
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider