Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo ih je osam, oštećeno šest

Navijači Dinama uništili šest autobusa uoči derbija, šteta procijenjena na 50 tisuća kuna

Autobusi splitske gradske tvrtke Promet prevozili su navijače Dinama od naplatnih kućica u Dugopolju do stadiona Poljud.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je to uobičajena praksa kad se igra veliki derbi na Poljudu, navijače Dinama su od naplatnih kućica u Dugopolju prevozili autobusi splitske gradske tvrtke Promet.

Bad Blue Boysi su osobne automobile i kombije s kojima su se zaputili na derbi ostavili po izlasku s autoceste i potom se ukrcali u autobuse kojima su prevezeni do jugozapadne tribine Poljuda.

U vrijeme vožnje do stadiona i natrag oštećeno je ukupno šest autobusa, što je u izjavi za Dalmatinski portal potvrdio Miroslav Delić, direktor Prometa.

"Za prijevoz gostujućih navijača od nas je zatraženo ukupno osam autobusa, a na njih šest je evidentirana šteta. Uništen je interijer", izjavio je Delić.

Autobusi se trenutno nalaze na popravku, a Delić je poručio kako zasad nisu razmišljali o podizanju kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

Podsjećamo, iz Dinama su najavili da će podići kaznenu prijavu zbog napada na njihov klupski autobus koji je oštećen nekoliko stotina metara prije dolaska na stadion. Nedugo prije toga, navijači Hajduka gađali su i autobuse koji su prevozili navijače Dinama na derbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider