Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavak priče

Modri odlučili podnijeti prijave zbog napada na njihov bus i traže nadzor nad radom PU Splitsko-dalmatinske na derbiju

Dinamo je odlučio podnijeti kaznene prijave protiv odgovornih i traži nadzor nad radom PU Splitsko-dalmatinske na derbiju

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Vječni derbi Hajduka i Dinama u Prvoj HNL na travnjaku protekao miroljubivo i bez repova, incident koji se dogodio uoči utakmice u kojem je kamenovan bus Modrih u blizini Poljuda dobit će svoj nastavak.

gol expired Dinamo oborio rekord: Modri probili magičnu granicu, nevjerojatne cifre za Hrvatsku, evo tko najviše zarađuje divider

Dinamo je odlučio podnijeti kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost opće opasnom radnjom zločina iz mržnje. Planiraju kazneno goniti odgovorne huligane te će tražiti od Ravnateljstva policije nadzor nad radom i postupanjem PU Splitsko-dalmatinske te utvrđivanje odgovornosti voditelja osiguranja u vrijeme derbija.

gol expired Kaos u Splitu: Kamenovan autobus s igračima Dinama, razbijena su stakla divider

Policija, naime, ničim nije spriječila napad, iako je to trebala i mogla učiniti jer su nešto ranije na istom mjestu napadnuti i autobusi s BBB-ima. Na busu s Dinamovom delegacijom razbijeno je staklo, no srećom nije bilo ozlijeđenih u napadu.

Snimka napada iz Dinamova busa

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider