Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CRNOGORSKI HUMOR

VIDEO Navijači Crne Gore na neobičan način provocirali igrače Bosne i Hercegovine: Pronašli su im bolnu točku

Derbi grupe B Lige nacija jučer su odigrale reprezentacije Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret održan u Podgorici završio je rezultatom 1:1. Momčad Bosne i Hercegovine povela je u 62. minuti, kad je pogodak postigao Luka Menalo, dok su domaći do boda došli 15 minuta kasnije, kad je mrežu zatresao Adam Marušić.

Na terenu se osim toga moglo vidjeti čak po 12 udaraca sa svake strane, a unatoč svom tom uzbuđenju, tribine su pronašle jedan dodatni način za zabaviti se.

I to tako da su nevino i simpatično Crnogorci odlučili provocirati svoje goste. Iako, kad se pogleda šira slika, pogodili su im vrlo često spominjanu bolnu točku. 

S tribine se odjednom pojavilo klicanje upućeno prema igračima Bosne i Hercegovine. Kratko i jasno, "burek sa sirom".

Kao što smo naveli, zapravo je riječ o duhovitoj dosjetki, no sigurno ste vidjeli više primjera gdje stanovnicima susjedne države spomenuti naziv uzrokuje žgaravicu ili neke druge simptome.

Burek postoji samo s mesom, zar ne?

Ne znamo je li provokacija upalila, ali znamo da su Ljiljani ovim putem ostali bez dva boda, kojima bi se odvojili na ljestvici skupine u kojoj se još nalaze Finske i Rumunjska. Točno na pola puta BiH je prva s 5 bodova, po četiri imaju Finska i Crna Gora, dok je Rumunjska na tri boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider