Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika pobjeda Liverpoola

VIDEO Navijači Benfice gađali Robertsona upaljačima, sve je nasmijao odgovorom

Liverpool je pobijedio Benficu 3:1 u Lisabonu i došao korak bliže plasmanu u polufinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola slavili su na gostovanju kod Benfice s 3:1 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, a tijekom susreta domaći navijači su bacali različite predmete na teren.

Skoro su pogodili bivšeg igrača Porta Luisa Diaza, ali i Andrewa Robertsona dok je izvodio korner. Zasuli su ga upaljačima, a nakon utakmice škotski je bek stao pred kamere i oduševio reakcijom.

Zasuli nogometaše Liverpoola  predmetima

"Bacili su nekoliko upaljača na mene, ali možda će im to pomoći da prestanu s pušenjem. To je pozitivna strana svega", kazao je Robertson za BT Sport pa dodao:

gol expired Poslije Vrsaljkova prekršaja nastao kaos: Uletjeli i Guardiola i Simeone, sve je zakuhao prljavi potez suigrača divider

"Ali ne bi trebali bacati predmete na teren jer možete nekoga ozlijediti. Srećom, svi su prošli bez ozljeda", zaključio je Robertson.

Snimku Robertsonovg intervjua nakon utakmice možete vidjeti OVDJE.

Redsi na korak od polufinala

"Redsi " su slavili pogocima Konatea, Manea i Diaza, dok je pogodak za protugalski sastav zabio Darwin Nunez. Uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka se igra za tjedan dana na Anfieldu, odnosno 13. travnja.

Inače, portugalski sastav je prvi put nakon 2016. godine osigurao četvrtfinale Lige prvaka, dok su Englezi sada na korak od plasmana u polufinale gdje su posljednji put bili 2019., a te su godine i osvojili Ligu prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider