Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strava

Težak incident u Milanu: Dinamove navijače napali noževima, jedan proboden

Neposredno prije utakmice Milana i Dinama, na koju je doputovalo oko 4000 hrvatskih navijača, 39-godišnji navijač gostujuće momčadi uboden je nožem u stražnjicu, nakon čega je prevezen u bolnicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako potvrđuju talijanski mediji, Milanovi Ultrasi napali su noževima dvojicu Dinamovih navijača uoči međusobne utakmice Milana i Dinama u 2. kolu Lige prvaka.

"Nije provjereno, ali čini se da je nedaleko od San Sira jedan hrvatski navijač izboden nožem", kazao nam je jedan navijač Milana kojeg smo susreli u blizini slavnog milanskog stadiona.

gol expired Dinamo časno pao na San Siru: Milan iskažnjavao Modre i zasjeo na vrh skupine Lige prvaka divider

Čuli smo policijske sirene i vidjeli strku policije. Nismo znali o čemu se radi, pa smo pitali slučajne prolaznike.

Talijanski mediji nedugo potom potvrdili su da su napadnuta dva Dinamova navijača. Jedan je uboden nožem. Hitna je brzo došla i na vrijeme mu je ukazana pomoć, tako da mu život nije ugrožen.

BBB u Milanu VIDEO Ružne scene iz Milana: Dinamovi navijači u korteu pokazivali nacističke pozdrave divider

Sa starom postavom BBB-a slučajno sam se sudario u lokalu preko puta San Sira. Dobro su se slagali s talijanskom policijom, koja ih je ispratila na stadion nekoliko minuta prije početka utakmice.

Dok smo sjedili u baru, čulo se tulenje policijskih sirena. Karabinjeri su se uzbunili, vidjelo se da se nešto događa. U tom trenutku nije bilo poznato o čemu je riječ.

Start kortea BBB-a u Milanu VIDEO Dinamovi navijači u velikom korteu stigli na San Siro pod pratnjom specijalaca i helikoptera divider

Cijeli dan u Milanu nismo zamijetili niti jedan veći incident. BBB-i su bili prilično mirni, talijanska policija uglavnom nije imala većih problema. Jednu skupinu Boysa presreli su i uhitili zbog posjedovanja palica, noževa i ostalih hladnih "rekvizita". I to je bilo sve.

Nisu se očekivali veći incidenti, ali zna se da je uvijek najopasnije kada se navijači slijevaju prema stadionu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider