Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torino propustio priliku

Nastavljeno talijansko prvenstvo: Belotti zapucao penal, Parma izvukla bod

Torino i Parma su dobili priliku odigrati prvu ligašku nogometnu utakmicu u Italiji nakon sto dana prisilnog odmora, a dvoboj je završio neodlučenim ishodom 1-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigravanjem dvije od četiri zaostale utakmice 25. kola Serie A u subotu je nastavljeno talijansko nogometno prvenstvo nakon tri i pol mjeseca stanke izazvane pandemijom bolesti Covid-19 koja je odnijela više od 34.000 života na Apeninskom poluotoku.

Torino i Parma su dobili priliku odigrati prvu nogometnu utakmicu u Italiji nakon sto dana prisilnog odmora, a dvoboj je završio neodlučenim ishodom 1-1.

gol expired Osijek slavio u Zaprešiću: Najbolji strijelac lige donio važnu pobjedu divider

Torino je poveo u 15. minuti, a strijelac prvog pogotka u nastavku Serie A bio je kamerunski branić Nicolas N'Koulou pogodivši mrežu neobranjivim udarcem glavom nakon kornera. Izjednačujući pogodak za Parmu u 31. minuti postigao je iskusni slovački veznjak Juraj Kucka.

Torino je imao priliku doći do pobjede, ali je u 48. minuti Belotti nedovoljno precizno izveo kazneni udarac koji mu je gostujući vratar Luigi Sepe obranio.

gol expired Kramarić zabio nakon četiri mjeseca, Borussia Dortmund srušila Leipzig divider

Torino je sa 28 bodova ostao na 15. mjestu, tri boda iznad zone ispadanja, dok je Parma sa 36 bodova skočila na sedmu poziciju.

U subotu je na rasporedu i dvoboj Verone i Cagliarija (21.45), a u nedjelju će zaostale utakmice 25. kola odigrati Atalanta - Sassuolo (19.30) i Inter - Sampdoria (21.45).

Sve utakmice nastavka talijanskog nogometnog prvenstva igraju bez nazočnosti gledatelja na tribinama.

Italija - 25. kolo

Torino - Parma 1-1 (N'Koulou 15 / Kucka 31)
Verona - Cagliari (21.45)

Atalanta - Sassuolo (ned, 19.30)
Inter - Sampdoria (ned, 21.45)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider