Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stiže pomoći prijatelju

Anderlecht slaže zanimljivu momčad: Kompany u klub doveo Samira Nasrija

Trener-igrač slavnog belgijskog kluba privolio je na dolazak svog prijatelja iz Manchester Cityja.

Vincent Kompany i Samir Nasri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši francuski nogometni reprezentativac Samir Nasri (32) potpisao je jednogodišnji ugovor s belgijskim velikanom Anderlechtom s opcijom produženja suradnje na još jednu godinu.

Nasri je prošle sezone bio igrač West Ham Uniteda, ali je upisao samo pet nastupa.

Za prelazak u Anderlecht odučio se kako bi pomogao svom bivšem suigraču Vincentu Kompanyju koji je po završetku prošle sezone odlučio preuzeti dužnost igrača-trenera u Anderlechtu. Nasri i Kompany su igrali zajedno za City od 2011. do 2017. godine.

"Dobio sam mnoštvo odličnih ponuda, ali izabrao sam Anderlecht jer imam veliku želju pomoći Vincentu i klubu u ostvarenju njihovih ciljeva", kazao je Nasri.

Nasri će u novom klubu loptama opskrbljivati hrvatskog napadača Ivana Santinija, strijelca 16 golova prošle sezone. Kompanyju će u obrani društvo raditi Antonio Milić, kao i Santini povremeni hrvatski reprezentativac.

Barca slaže najjači napad u povijesti: Nova formacija za četiri superzvijezde i nepravda prema Rakitiću Nekadašnji napad Barce: Neymar, Messi i Suarez (Foto: AFP) Ronaldinho, Messi i Eto\'o (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) +1 Frenkie De Jong (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider