Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Insigne presudio

Napoli srušio Juventus i otvorio širom vrata Interu i Milanu

Napoli je pobijedio Juventus 2:0 u 22. kolu Serie A...

Lorenzo Insigne i Dries Mertens (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Napolija kao domaćini su u susretu 22. kola talijanskog prvenstva svladati branitelja naslova Juventus sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Insigne u 31. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Chiellini nesmotreno udarivši otvorenim dlanom Rrahmatija u skoku u svom petercu.

Juventus je dominirao drugim poluvremenom, no nije uspio niti izjednačiti. Četvrti Napoli sada ima 40 bodova, kao i peta Roma te šesti lazio, dok treći Juventus ima dva boda više. Na vrhu je Milan sa 49 bodova, drugi Inter ima 47.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Torino i Genoa su igrali 0-0. Torino je ovim remijem peti put zaredom remizirao u Serie A te produžio niz utakmica bez pobjede na sedam, dok je Genoa prekinula niz od tri uzastopne pobjede, ali je produžila niz utakmica bez poraza na šest.

Bio je ovo 11. ovosezonski domaći susret za Torino koji je i dalje bez pobjede na svom stadionu, sedam puta je remizirao, a četiri puta izgubio.

Marko Pjaca igrao je za Genou od 77. minute, dok Milan Badelj nije konkurirao za nastup.

S ovim bodom Genoa je stigla na 11. mjesto ljestvice sa 25 bodova, dok je Torino ostao 17. sa 17 bodova, dva više od 18. Cagliarija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider