Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obljetnica smrti

Napoli će u iduće tri utakmice nositi posebne dresove s Maradoninim likom

Igrači Napolija, koji je trenutačno vodeći na ljestvici uz bok Milanu, će dres nositi na sljedeće tri utakmice talijanskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači talijanskog prvoligaša Napolija će sljedeće tri utakmice Serie A igrati u dresovima na kojima će biti lik Diega Maradone kako bi se obilježila prva obljetnica smrti argentinske nogometne legende 25. studenog, objavio je u subotu talijanski klub.

Stilizirani lik Maradone, koji je s Napolijem osvojio njegova jedina dva naslova talijanskog prvaka 1987. i 1990. godine, krasit će ovaj kolekcionarski primjerak dresa čija je fotografija objavljena na klupskim društvenim mrežama.

gol expired Španjolci tvrde: Xavi dovodi u Barcu igrača Slavena Bilića iz Kine divider

Igrači Napolija, koji je trenutačno vodeći na ljestvici uz bok Milanu, će dres nositi na sljedeće tri utakmice talijanskog prvenstva protiv Vérone u nedjelju kod kuće, zatim protiv Intera 21. studenog na San Siru i onda protiv Lazia 28. studenog također kod kućena stadionu koji od prošle godine nosi ime Diega Maradone.

gol expired Koronavirus ušao u Dinamo, igrači ne smiju ni u svlačionice na Maksimiru divider

"Godinu dana nakon njegovog odlaska, Napoli će odati počast velikom prvaku, simbolu jedne epohe i ikoni svjetskog nogometa", piše na stranicama Napolija.

Ti će dresovi biti prodavani u tri različite boje u samo 1.926 primjeraka za svaku. Broj primjeraka je referenca na godinu osnivanja kluba (1926), a dio zarade će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Diego Maradona je nosio dres Napolija od 1984. do 1991., postavši idol grada. Njegov broj 10 nakon njega godinama nije nitko nosio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider