Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLIJEDOM NOVOG UGOVORA

Nakon što je pobjegao Realu, Mbappe im pokušava oteti reprezentativnog suigrača

Aurélien Tchouaméni jedan je od najtraženijih europskih nogometaša.

Aurélien Tchouaméni i Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Duga transfer trakavica između Kyliana Mbappea i Real Madrida završila je tako da je brzonogi francuski napadač ostao u redovima Paris Saint Germaina. To je naravno rezultiralo time da se Kraljevski klub okreće nekim drugim igračima.

Svoje redove tako će sigurno pokušati pojačati jednim od najtraženijih nogometaša svijeta u ovom trenutku, Aurélienom Tchouaménijem, defenzivnom veznom igraču Monaca. Unutar posljednja 24 sata mnogi su se raspisali o tome kako su pregovori otišlo vrlo daleko te kako je francuski reprezentativni veznjak već korak od transfera.

No, sad se umiješao tko drugi nego Kylian Mbappe. Kako prenose neki portali, upravo on je reagirao prema upravi PSG-a, tražeći da dovedu Tchouaménija. Ako ste upoznati sa stavkama njegovog novog ugovora, upravo sudjelovanje u transfer politici kluba jedan je od benefita koje će dobiti.

Vidjet ćemo je li reagirao prekasno, budući da su razni mediji Aureliena već proglasili pojačanjem Reala. No, isto tako je veliki broj medija već crtao Realove postave s Mbappeom u napadačkom trojcu pa smo vidjeli što se dogodilo. Nikakve ne otpisujte klub PSG-ove platežne moći.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider