Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda da osnuju zbor

Ostvarili najveći uspjeh u povijesti kluba, pa oduševili slavljem: Pogledajte sjajnu izvedbu velikog hita

Nogometaši engleskog niželigaš postali su hit nakon povijesne pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chorley FC glavna je priča engleskog nogometa. Ovaj šestoligaš našao se među posljednje 32 momčadi u FA kupu nakon što je izbacio drugoligaša Derby County u trećem kolu.

Još od 2008. nije se dogodilo da tako nisko rangiran klub dođe tako daleko. Praktički cijela momčad Derby Countyja ostala je u izolaciji zbog koronavirusa, pa su morali nastupiti s puno mladih igrača u sastavu. Stariji momci iz Chorleyja iskoristili su svoju fizičku snagu i ispisali najveći uspjeh u povijesti kluba.

A nakon pobjede, došlo je vrijeme za pjesmu. Nogometaši Chorleyja odabrali su veliki hit Adele - "Someone Like You" i oduševili izvedbom. Na Twitteru je video pregledan već više od šest milijuna puta.

Još jedna zanimljiva priča dolazi iz Chorleyja - uoči utakmice njihov je domar ostao spavati u šatoru na stadionu, kako bi bio siguran da će travnjak biti u savršenom stanju za igru.

Sjajan duh pokazali su igrači i osoblje Chorleyja, a za nagradu će zaigrati četvrto kolo najstarijeg svjetskog nogometnog natjecanja.

gol expired Zlatanovo zagrijavanje o kojem se priča: Kondicijskom treneru nije bilo svejedno divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider