Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krama opet na terenu

Sjajna vijest: Nakon duge pauze i misteriozne ozljede vratio se Andrej Kramarić

Sjajni hrvatski napadač napokon je zaigrao za Hoffenheim.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrej Kramarić zaigrao je za Hoffenheim u 30. kolu Bundeslige prvi put nakon nastavka sezone. Hrvatski napadač protiv Fortune je ušao u igru u 71. minuti, a do kraja je dobio žuti karton i prosječnu ocjenu 6,6 po Sofascoreu.

Kramarić je posljednji put nastupio 7. ožujka protiv Schalkea u posljednjoj utakmici prije stanke zbog koronavirusa. Od nastavka sezone do nastupa protiv Fortune propustio je četiri utakmice.

gol expired Bayern gubio, pa se naljutio i pregazio protivnika u derbiju kola: Čudesni Lewandowski srušio rekord divider

Kramarić ove sezone ima dosta problema zbog ozljeda, a ukupno je, uglavnom zbog koljena, propustio 16 susreta. Zbog opetovanih ozljeda nije bio s ostatkom momčadi u karanteni na pripremama za nastavak sezone.

Umjesto toga je, pisao je ugledni njemački Kicker, posjetio liječnika u Münchenu, koji je posumnjao da hrvatski nogometaš ima određene nepravilnosti u leđima i preponama koje prenose bol na noge. Vidjet ćemo može li se Kramarić napokon riješiti problema koji ga muče cijelu sezonu i vratiti staru formu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider