Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što ovaj izvodi...

Ostavila ga prevarena Pamela pa dobio otkaz u klubu: Presudila mu bizarna snimka

Adil Rami dobio je otkaz u Marseilleu, javljaju francuski mediji.

Galerija Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Adil Rami u showu Fort Boyard (Screenshot) Adil Rami u showu Fort Boyard (Screenshot) +3 Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP)

Rođenjem Korzikanac, marokanskog porijekla, Adil Rami prije samo godinu dana proživljavao je najljepše trenutke karijere. Iako nije odigrao ni minute, okitio se naslovom svjetskog prvaka na Mundijalu u Rusiji.

No ove godine doživio je brodolom na profesionalnom, ali i na ljubavnom planu. Prvo ga je prije dva mjeseca ostavila djevojka, legendarna seks-ikona devedesetih, Pamela Anderson, koja ga je optužila za prevaru, a sada je dobio otkaz u Marseilleu.

Sidonie Biemont (Foto: Instagram) Ovo je ljepotica s kojom je Adil varao Pamelu: Prevarene žene su se čule, evo što su si imale reći divider

Još prije mjesec dan francuski ga je klub kaznio jer se nije pojavio na pripremama. On je to tada objasnio privatnim problema, ali sada mu nije bilo spasa. Dok se navodno oporavljao od lakše ozljede, na jednoj je francuskoj televiziji izašla bizarna snimka na kojoj se hrva u kratkim hlačama i majici.

Radi se o TV showu jedne francuske kuće, Fort Boyard. Kada su to vidjeli čelnici Marseillea, odlučili su raskinuti ugovor s neodgovornom 33-godišnjom zvijezdom. U svojoj bogatoj karijeri Rami je igrao za Valenciju, Milan, Sevillu, Marseille…

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider