Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brz oporavak!

Nakon legendarnog Pelea na operacijskom stolu i Romario

Romario je bio najveća zvijezda brazilske reprezentacije koja je 1994. godine osvojila naslov svjetskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još jedna brazilska nogometna legenda završila je na operacijskom stolu, u pitanju je 55-godišnji Romario.

Nakon što su posljednjih dana iz Brazila dolazile vijesti o 80-godišnjem Peleu, kojem je operativnim zahvatom uklonjen tumor s debelog crijeva, nove vijesti govore kako je u četvrtak operativni zahvat obavio Romario kojem je uklonjen žučni mjehur.

gol expired Hrgovićev promotor potvrdio nagađanja: ''Da, Joshua želi borbu protiv Hrgovića, ali…' divider

Romario je operiran u bolnici Copa Star u Rio de Janeiru, a službeno je obznanjeno, a prenosi AFP, da je operacija prošla bez ikakvih problema. Romario bi trebao napustiti bolnicu nakon nekoliko dana.

Romario je bio najveća zvijezda brazilske reprezentacije koja je 1994. godine osvojila naslov svjetskog prvaka u Sjedinjenim Američkim Državama. U finalu je Brazil tada pobijedio Italiju (nakon jedanaesteraca), a Romario je proglašen za najboljeg igrača turnira.

gol expired Kukoč večeras ulazi u Kuću slavnih. U nju će ga uvesti Michael Jordan divider

Nakon nogometne karijere (u Europi je najdublji trag ostavio igrajući za PSV Eindhoven i Barcelonu) Romario se okušao u politici gdje je imao dosta uspjeha. Izabran je za zastupnika na listi Brazilske socijalističke partije. Potom je postao senator, ali se, primjerice, neuspješno kandidirao i za guvernera savezne države Rio de Janeiro

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider