Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
oduševljen novim trenerom

Najveći Dinamov talent uzvratio Bjelici: ''Više sam očekivao od njega''

Antonio Marin nada se boljim danima u Dinamu pod vodstvom novog trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerojatno najveći biser Dinamove sjajne juniorske generacije Antonio Marin već je dugo zastupljen u domaćim medijima kao tinejdžer od kojeg Dinamo puno očekuje. No nije se uspio probiti u prvu momčad, kao na primjer Josip Brekalo.

No za Antonija ima vremena jer tek mu je 19 godina. Odlaskom Nenada Bjelice i dolaskom ''njegova'' trenera Igora Jovićevića na klupu prve momčadi moglo bi za njega biti i više mjesta među najboljima.

''Dinamo je institucija, dok smo svi mi prolaznici u njegovu sustavu. Netko se zadrži duže, neko kraće, ali svi su prolazni osim kluba'', rekao je Marin za Sportske novosti o promjeni trenera.

KK Dinamo Novo ime za košarkaše koji dišu plavo - KK Dinamo Zagreb: ''Naš je cilj vrlo jasan'' divider

Bjelica je nedavno rekao da se mladi Marin sam trebao izboriti za više minuta u prvoj ekipi. Kaže kako je više očekivao.

''Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kao što je Bjelica više očekivao od mene, tako sam ja možda više očekivao od njega, ali ne vidim neki smisao vraćati se na ono što je iza nas. Želim mu svu sreću u nastavku karijere i hvala mu na pažnji i energiji koju mi je poklonio. I na još nekim stvarima kojima mi je na svoj način pokazao da mu je stalo do mene. Dao mi je i neke knjige koje mi mogu pomoći, sve sam ih pročitao'', rekao je Marin, koji se nada kako će mu s novim trenerom ipak biti lakše.

''Igora Jovićevića jako dobro poznajem i mislim da nema boljeg odabira od njega za ovu funkciju. Osim što nosi Dinamo u srcu i zna filozofiju kluba, kod njega sam na treningu i utakmicama osjetio koliko je stručan, koliko emotivan i s koliko energije prilazi svome poslu. Što se mene tiče, znate da novine nisu prostor gdje ja trebam govoriti o svojoj minutaži, već je to travnjak, trening i utakmice. Tako sam posložio stvari u glavi i vjerujem da će me to odvesti kamo želim'', poručio je mladi nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider